Política de Privacitat

Aquí t’informem sobre la nostra Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients de www.piscinaunpetitocea.com.

Et garantim el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (*LOPD *GDD). Complim també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (*RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

Contacte del responsable

Denominació social: Joan Rioné Tortajada
Nom comercial: Piscina, un petit oceà
CIF: 39709393P
Domicilo: c/Eivissa, 19 6º3 43005 Tarragona
e-mail: editorial@piscinaunpetitocea.com

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre et demanarem el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Et sol·licitarem només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licitem.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament.
 • T’informarem del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions a informació, revisarem periòdicament les llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que prenem les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per a navegar per piscinaunpetitocea.com no és necessari que facilitis cap dada personal. Els casos en els quals sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

 • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
 • En realitzar un comentari en un article o pàgina.
 • En comprar un producte.

Els teus drets

T’informem que sobre les teves dades personals tens dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
 • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-te al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament a l’editorial Piscina un petit oceà, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se a l’editorial i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els nostres fitxers.

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a  editorial@piscinaunpetitocea.com

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per a enviar-nos un correu o realitzes una compra o contractació de servei, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual som responsables. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per l’editorial Piscina un petit oceà, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Bàsicament, tractem les teves dades per poder oferir el servei de venda de productes de l’editorial: compra i enviament de llibres i altres productes, o contractació de serveis.

També, secundàriament, tractem les teves dades per analitzar i millorar la navegació del web. Recollim dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen en el teu ordinador quan navegues pel lloc web. Les característiques i finalitat estan detallades en la Política de Cookies.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, prenem totes les precaucions raonables i seguim les millors pràctiques per evitar-ne la pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció.