Contacontes per telèfon

La tardor de 2011 vam avarar el nostre primer títol El calaix de l’artista, d’ençà hem seguit xipollejant, nedant, navegant i llençant-nos en bomba a la piscina. Caram! Un, dos, tres, quatre, cinc… deu anys fent llibres! Cara al 2021 hem pensat diverses maneres de celebrar-ho:

 • Fent nous llibres (no hi ha millor regal d’aniversari).
 • Amb reedicions actualitzades.
 • Amb el nostre famosíssim calendari anual (de franc, com sempre!).
 • Regalant un conte per telèfon a qui ens compri llibres.
 • I també tenim l’esperança que algú ens faci una festa sorpresa i dir allò de: «No m’ho esperava! Quanta gent! No calia…»

I això del conte per telèfon, què és?

Les històries que editem són de creació pròpia. A més de jugar a fer d’editors també les expliquem en teatres, escoles, places i biblioteques amb el grup Genovesa, narratives teatrals però, amb l’enrenou de la pandèmia, no ho podem fer tant com abans. Així doncs: tu compres un llibre i, si vols, concretem un dia per parar orella i escoltar un conte en directe de la mà d’un narrador.

I què he de fer?

Molt senzill, tens dues opcions:

1) Comprant a la LLIBRERIA: Si compres un llibre de Piscina, un petit oceà en una llibreria, a més de fer feliç a la llibretera, has d’enviar-nos un correu electrònic a editorial@piscinaunpetitocea.com amb una FOTOGRAFIA del LLIBRE i el REBUT de compra. Nosaltres respondrem el correu per concretar els detalls de la cita telefònica.

2) Comprant a la pàgina WEB: En el moment de finalitzar la compra cal marcar “” a la casella “Contacontes per telèfon”; nosaltres respondrem per concretar-ne els detalls.

Important

 • L’editorial es posarà en contacte amb l’interessat mitjançant el correu electrònic o el telèfon de contacte per fixar dia i hora.
 • L’activitat té una durada d’entre 8 i 10 minuts.
 • L’activitat cal que estigui supervisada per una persona adulta.
 • Si el/s destinataris son menors d’edat cal activar l’altaveu del telèfon.
 • Una sessió de contacontes per compra.

*Il·lustració Armand

,

Experiències poètiques al barri de Campclar. Projecte l’Artista va l’Escola.

Els amics de l’Artista va l’Escola (Eloisa, Thais, Nani…, quin equip!), em demanen fer una valoració de l’experiència viscuda a l’Escola Ponent de Tarragona. «Fes-ho amb les meves PARAULES, sabràs donar un to POÈTIC», diuen. Tot seguit, ho intento.

La situació actual
Es fa difícil començar a valorar qualsevol cosa sense tenir present la situació actual: dos mesos de confinament, estat d’alarma, crisi sanitària, espant global. A data d’avui, mitjans de maig de 2020, seguim atents a que això millori. Per aquells que ens dediquem a la cultura en viu (tot i estar acostumats a una situació d’exepcionalitat permanent) ha sigut una bona patacada. Les paraules es van quedar a mitges, la poesia es va amagar dins les cases, totes les feines es van veure posposades o anul·lades i, ara, els somriures s’amaguen rere una mascareta. Al projecte que valoro només li falta la cirereta, la posarem quan torni a l’escola i m’acomiadi. El pastís que vam cuinar (a moltes mans) va sortir del forn: «ding!», i era exquisit.

El projecte
Guanyador del Premi Baldiri Estímul 2019. Recordo que a la festa d’entrega del guardó al Teatre Romea de Barcelona, un presentador mediàtic ens va anomenar, tothom va aplaudir i ens va convidar a pujar a l’escenari. Avançant pel passadís de la platea, li vaig murmurar a l’Eloïsa: «Quina vergonya… I què diem?». Ella va respondre: «jo explicaré la vessant pedagògica, tu hi poses les teves PARAULES, fes-ho amb un to POÈTIC». Just el que intento tornar a fer ara.

El paisatge
Quan vaig començar a visitar l’Escola Ponent la tardor del 2019, no en sabia gaire més que el que en diu la vista: una escola del barri de Campclar, de barracons, vora un carrer amb nom de riu, en un solar al costat de les instal·lacions esportives dels Jocs Mediterranis. Que és com dir: una cabana de pescadors pròxima a la piràmide de Kheops. No pretenc comparar l’Antic Egipte i la Tarragona actual, ni el riu Nil amb el Ciurana, ni Tutankamon amb cap alcalde però sí que ambdós «regnes» coincideixen en una dèria per fer coses majestuoses i, sovint, s’obliden de la realitat de les petites coses. «La història ens jutjarà!», que diuen. D’aquí uns anys la canalla que ho és ara serà qui l’escriurà, la història. Estic encuriosit per saber que en diran de tot plegat; d’aquests llegats i del món que els pretenem deixar.

Paraules, paraules, paraules…

Les petites coses
Els petits detalls. Extraordinaris a la gent sensible. Invisibles a molts a ulls. La poesia està a tot arreu. Cal estar atents. Afinar la mirada. Aquesta va ser la premissa.

Tot seguit, la llista de paraules que la canalla va escollir i va exhibir durant la Manifestació pel barri: amistat, poesia, bàsquet, poesia, esport, llibertat, amor, visca, poema, cel, poesia, ocells, amor, amics, confiar, amistat, amor, família, pau, harmonia, plastelina, amable, flors, animal, compartir, amistat, dia, poesia, poesia, natura, natura, vida, intel·ligència, alegria, amistat, amor, col·legi, pares, jugar, carrer, esperança, família, germà, mercat, dia, Sol, amor, família, música, llibertat, valentia, amor, intel·ligència, riure, amics, amor, natura, amics, animal, esforç, Camp Clar, alegria, vistes, germans, poesia, París, jugar, somriure, somiar, natura, realitat, amor, caminar, junts, amistat, amor i amor.

Les persones
Quan vaig començar a visitar l’escola vaig veure que l’equip directiu hi depositava il·lusió i una expectativa alta. Això em va suposar un repte ja que el projecte era llarg (moltes sessions de treball setmanals) i em «preocupava» mantenir viva aquesta expectació sessió rere sessió.

Els projectes es pensen, s’escriuen, se’n poden fer presentacions i visualitzar-les amb un PowerPoint però, a l’hora de la veritat, tot depèn de les persones que et trobes i de la confiança que et fan. Vaig tenir sort. La complicitat amb la Rosa i el Jesús (els dos tutors de 4rt) va ser gran i van ser ells qui van superar totes les expectatives. Dos mestres/referents amb una motivació enorme, alegres, propers i que no van dubtar a participar de les activitats. A la confiança només s’hi pot respondre amb confiança. I així, anar trenant.

A mesura que passaven els dies la percepció inicial d’una petita cabana de pescadors vora la gran piràmide va canviar. La cabana es va transformar en una trama laberíntica de sales i passadissos on hi passaven moltes coses. La piràmide seguia sent alta però era anònima i estàtica. La cabana, per contra, es mostrava com a quelcom dinàmic. Plena de noms.

Seria bo anomenar a totes les persones que van ajudar/recolzar/encuriosir-se amb la proposta però s’escaparia algú i la llista seria incomplerta; faig una llista col·lectiva: l’equip directiu, els mestres, el personal de l’escola, l’AMPA, les mares, els pares… els nens. Cadascun d’aquests amb el seu nom i tota una vida per seguir atenent als detalls, a les petites coses i a la descoberta de com, en les arts i en la vida, pots passar de ser públic a ser actor amb una gran immediatesa.

Preparant la manifestació poètica

Paraules i poesia
Totes les sessions les duia degudament preparades, impreses en un paper, amb la data, els continguts, les activitats… Però, sovint, derivaven en una conversa espontània. Vaig riure molt, m’ho vaig passar pipa. Recordo que un dia parlàvem de les paraules (PARAULES), vam fer-ne una llista improvisada, la vam escriure a la pissarra i les vam unir tot buscant combinacions impossibles, divertides, tristes, romàntiques, inesperades… La màgia creativa de l’atzar!

En una altra ocasió, en veure que la diversitat lingüística de la classe era enorme, vaig preguntar en quants idiomes sabrien dir «poesia» (POESIA). En van sortir una desena i després algú ho va dir en un idioma inventat i després algú altre i algú altre i un altre… Poesia en quinze idiomes. Ressonant en quinze sonoritats diferents. Dins una cabana de pescadors. Vora un carrer amb nom de riu. És colossal, res no li fa ombra.

Som notícia!

Fotografies: Nani Blasco i Eloisa Valero.

Ja tenim el calendari 2019

Calendari 2019 Piscina un petit oceà

Il·lustració Calendari 2019 Piscina un petit oceà

Il·lustració Calendari 2019 Piscina un petit oceà

Per tercer any disposem del Calendari de Piscina, un petit oceà. Un calendari dedicat als llibres, dedicat al mar, que podeu obtenir gratuïtament comprant algun dels llibres de l’editorial a les llibreries o a la nostra web.

El disseny d’aquest 2019 és obra de l’il·lustrador de les Terres de l’Ebre Júlio Aliau (mama creative and graphic communication) i hi col·labora la impremta tarragonina Indústries Gràfiques Gibert.

El calendari funciona també com a catàleg on avancem quatre propostes així com una nova col·lecció “Col·lecció la Banyera”. Títols per aquest 2019:

 • Escola Xocolatina
 • Ulissa
 • Manual per a fer una torrada
 • La granota vol ballar

Piscina, un petit oceà aposta per la producció dels llibres amb garantia de proximitat.

La nostra particular coca de cireres ja és al forn…

Visual i dits i nas i orelles i gust de cireres

Visual i dits i nas i orelles gust de cireres a impremta

Visual i dits i nas i orelles gust de cireres a impremta

Després de molt temps de feina… És una plaer informar-vos que la novetat: VISUAL I DITS I NAS I ORELLES I GUST DE CIRERES ja és a impremta!

El llibre pretén despertar els sentits, celebrar la Literatura Infantil i Juvenil i guaitar la lletra nua.

En aquest llibre hi participen 39 autors/es de Literatura Infantil i Juvenil en llengua catalana: Ricardo Alcántara, Carles Alcoy, Fina Anglès, Mercè Anguera, j. l. badal, Ricard Bonmatí, Lolita Bosch, Àngel O. Brunet, Eulàlia Canal, Carles Cano, Oriol Canosa, Joanquim Carbó, Lola Casas, Joan Cavallé, Rat Cebrián, Jaume Cela, Jordi Cervera, Salvador Comelles, Teresa Duran, Lluís Farré, Jordi Folck, Franscesc Gisbert, Núria Homes, Gabriel Janer Manila, Germán Machado, Pep Molist, Anna Obiols, Miquel Obiols, Mar Pavón, Joana Pijama, Joan de Deú Prats, Imma Pujol, Roser Rimbau, Judit Robert, Roger Roig, Cristina Serret, Carlos Terrón, Tomeu Tomás Torrell i Olga Xirinacs.

Ens n’anem a París! Al Saló del Llibre Infantil i Juvenil

Salon du livre SLPJ

Piscina un petit oceà a París camí del Saló del Llibre Infantil i Juvenil

Piscina, un petit oceà ha estat convidada a participar com a editorial convidada al prestigiós Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Montreuil París (SLPJ).

El Saló de la SLPJ, que se celebra del 29 de novembre al 5 de desembre, enguany arriba a la 33a edició i se centra en el tema de les representacions de la infància a la literatura juvenil.

Es tracta d’un dels certàmens internacionals de referència de la literatura infantil i juvenil, i reuneix uns 175.000 visitants, 450 expositors de llibreries, agents literaris, editorials.

Podeu llegir en aquest enllaç l’article que ens va dedicar el Tarragona21 per donar aquesta bona notícia: “L’editorial tarragonina Piscina, un petit oceà, convidada al Saló del llibre infantil i juvenil de París”.

, ,

Гидра официальный сайт | Гидра зеркало 2021 : гидра онион | гидра ссылка : hydra onion | hydraruzxpnew4af.onion : Hydra Официальный сайт

Manual per fer una torrada

Гидра официальный сайт

Сохрани к себе рабочие ссылки и зеркала, пока их не заблокировал роскомнадзор.

Рабочий способ обхода блокировок.

В обычном браузере ссылка ОТКРОЕТСЯ HYDRA ССЫЛКА ВХОД!

GIDRARUZXP4AF.COM

Рабочие зеркала магазина помогают зайти на сайт Гидра через обычный браузер в обход запретов и блокировки.

ГИДРА САЙТ КАК ЗАЙТИ

Гидра обход блокировкиГидра входHydra onion сайтГидра википедия

Гидра сайт рабочие зеркала на моментальные магазины в тор

Закладки с веществами повсюду, в джабере, в торе, в центр веб.

Спам который вы ждали: марихуана, гашиш, чистейший кокаин, амфитамин, спайс, мефедрон — все в продаже на официальном сайте маркета hydra.

 • гидра мусорская
 • hydra darknet
 • как зайти на гидру с компьютера
 • гидра не работает
 • hydra darknet
 • админ гидры
 • гидра сайт в тор браузере ссылка
 • админ гидры
 • hydra торговая площадка
 • админ гидры
 • как зайти на гидру без тор браузера
 • hydra wiki ссылка
 • hydra не работает

Челябинск, Пермь, Сочи, Москва, Томск, Омск, Новгород, Астрахань, Челябинск, Новгород, Первоуральск, Кемерово, Первоуральск, вся Россия.

Площадка Hydra Hydra — криптомаркет нового поколения.

Гидра ТORговая площадка

Ссылки Hydra

Hydra Onion (магазин Гидра онион) — уникальная торговая площадка в сети ТОР.
Маркет работает на всей территории РФ, Беларусии, Украины, Казахстана функционирует круглосуточно, 7 дней в неделю, постоянная онлайн поддержка, авто-гарант, автоматические продажи с опалтой через киви или биткоин.
Гидра полностью безопасна и написана на современных языках программирования.
Основная проблема при регистрации на гидре – это поиск правильной ссылки. Помимо тор ссылки, есть ссылка на гидру без тора.

Преимущества сайта магазина заключаются в том, что:

 • Hydra — самый удобный и безопасный криптомаркет для покупки товара;
 • Интернет-магазин лучший в РФ, СНГ и за границей. Есть несколько главных различий, в сравнении с другими площадками, благодаря которым покупатели и продавцы выбирают только Гидру;
 • Отсутствует общеизвестные уязвимости в безопасности (по заявлению администрации hydra центр);
 • Вы можете создать свой биткоин кошелек, обменник биткоина (киви в биткоин);
 • Сайт обладает лучшей системой приватности и анонимности. За все время работы площадки не было ни одной утечки личных данных пользователей и продавцов сайта.

Безостановочно появляются новые инструменты, позволяющие действовать в сети анонимно.
В следствии чего возникли онион сайты (порталы, существующие в доменной зоне onion).

Из полезных новинок:

 • возможность быстро найти необходимый товар;
 • удобный поиск по городам;
 • покупки можно совершать моментально;
 • покупки можно совершать моментально;
 • покупки можно совершать моментально;
 • не нужно ждать подтверждения транзакции в блокчейне;

Для миксовки биткоинов применяйте рейтинг биткоин миксеров

btc mix

Как уже было сказано, Гидра – самый крупный центр нарко торговли в тор браузере.
В этом маркетплейсе есть возможность купить то, что в открытом доступе приобрести очень сложно или невозможно. Каждый зарегистрированный покупатель может зайти в любой из имеющихся на сервисе магазинов и купить нелегальный товар, организовав его поставку в города России и страны СНГ. Преобритение товара возможна в любое время суток из любого региона. Особое преимущество данной площадки это систематическое обновление ассортимента магазинов.

Выбрать и пробрести товар услугу не составит труда. Перед покупкой можно ознакомиться с отзывами покупателей.
Поэтому пользователь сайта может заранее оценить качество будущей покупки и принять решение, нужен ему продукт или все же от этой покупки стоит отказаться.

Особенность анонимного интернет-криптомаркета в наличии службы тайных покупателей. Они следят за тем, чтобы товары, которые представлены в магазинах соответствовали заявленным требованиям и даже делают в выборочных случаях химический анализ предлагаемых веществ. Если по каким-то причинам находится несоответствие качеству товара, товар немедленно снимают с продажи, магазин блокируют, продавец получает штраф.

Курьера можно заказать в любой регион РФ и СНГ, указав адрес, где будет удобно забрать товар. Покупка передается в виде прикопа. После того, как покупатель подтвердит наход товара, удостоверится в качестве продукта продавец получит свои деньги. Если с качеством или доставкой в момент покупки возникли проблемы, покупатель имеет право открыть спор, к которому мгновенно подключатся независимые администраторы Гидры.

Оплата веществ производится в крипте, и в большинстве случаев продавцы предпочитают принимать оплату через внутренний счет магазина. Однако некоторые магазины готовы принять оплату рублями через КИВИ кошелек. Сами админы портала советуют производить оплату биткоинами, так как это самый надежный способ расчетов, который также позволяет сохранить анонимность проводимых операций.

Что такое ТОР и зачем он необходим

TOR — это технология, которая позволяет ананимизировать личность человека в сети интернет. Расшифровывается TOR как The Onion Router — луковый маршрутизатор.
Tor первоначально был военным проектом США, но в скором времени его открыли для спонсоров, и теперь он называется Tor Project. Основная идея этой технологии — обеспечение безопасности и анонимности в сети, где большинство участников не доверяют друг другу. Смысл этой сети в том, что данные проходят через несколько компьютеров, шифруются, у них меняется IP-адрес и вы получаете защищённый канал передачи данных.

Что обязательно нужно учитывать при работе с Гидра сайтом?

От некачественных сделок с различными магазинами при посещении сайта не застрахован ни один пользователь.

В связи с этим модераторы портала советуют:

 • смотреть на отзывы.
  Отзывы покупателей это важнейший критерий покупки. Мнения могут повлиять на окончательное решение о покупке товара или клада. Благодаря оставленным комментариям можно узнать о качестве товара, способах его доставки и других деталях сотрудничества с магазином;
 • подтверждать покупку только после того, как будет подтверждено ее качество. Если появились проблемы, а подтверждение сделано раньше, в таком случае деньги не удастся вернуть;
 • оставлять отзывы после покупки. Это поможет другим покупателям сделать правильный выбор и не ошибиться при выборе товара;
 • придумывать абсолютно новые пароли и логины для каждого нового пользователя перед регистрацией. Желательно, чтобы пароли и логины, не были ранее задействованные на других ресурсах. Это позволит соблюсти анонимность;

Обратите внимание, что переодически домен Гидры обновляется ее создателями. Дело в том, что сайт практически ежедневно блокируют, и покупателям в результате не удается войти на площадку, не зная актуальных ссылок. Чтобы избежать подобной проблемы, администрация портала советует добавить официальную страницу Гидры в закладки. Сохрани все ссылки себе на сайт и делись ими со своими друзьями.

Потенциальный пользователь должен пройти регистрацию для того, чтобы пользоваться всеми возможностями Гидры.

Когда система подтвердит регистрацию пользователя, он получит доступ к правилам пользования площадки. Также сразу после входа он получит возможность пополнить баланс аккаунта, чтобы тут же приступить к покупкам.

Пополнение баланса на криптомаркета Гидра заслуживает отдельного внимания. Дело в том, что для внесения в кошелек стандартной валюты площадки – BTC – требуется вначале купить фиат, который сразу нужно будет обменять на крипту. Купить его можно либо на криптовалютной бирже, либо в специальном обменнике.

Когда фиат будет преобретен и обменен на определенное количество биткоинов, останется перевести деньги в системе. Чтобы это сделать, нужно скопировать адрес кошелька, который был выдан при регистрации, и отправить на него нужную сумму посредством использования различных платежных систем (например, КИВИ). Также обмен в bitcoin может быть реализован на самой площадке в специальном разделе «обмен».

Как не потерять деньги на сайте мошенников

Для защиты от обманных сайтов, была придумана сеть отказоустойчевых зеркал.

Чтобы не попасть на мошеннические сайты сохрани ссылку зеркала на этот сайт в закладки. Скопируйте все рабочие ссылки с этого сайта к себе на компьютер так как Роскомнадзор может удалить сайт.

гидра
гидра ссылка 2021
hydra
ссылка на гидру
гидра сайт
гидра зеркало
зеркала гидры
гидра ссылка
сайт гидра
зеркало гидры
гидра онион
сайт гидры
hydra зеркала
hydraruzxpnew4af union
gidra
hydra зеркало
onion
hudra
ublhf
гидра онион ссылка
hidra
ссылка на гидру в тор
onion сайты
гидра зеркала
худра
hydra ссылка
сылка на гидру
hydraruzxpnew4af onion
как зайти на гидру
гидра официальный сайт
гидра тор
сайты тор
онион сайты
http hydraruzxpnew4af onion
зеркало гидра
ссылка гидра
магазин гидра
сайты онион
гидра магазин
hydra магазин
хидра
гидра онион зеркала
сайты onion
hydra onion
gidra сайт анонимных продаж
ссылки тор
hydra tor
зеркала гидра
зеркала hydra
зеркало hydra
адрес гидры
зайти на гидру
зайти на hydra
гидра форум
рабочая гидра
гидра правильная
гидра анонимные покупки
аккаунт гидры
гидра биткоин